DESPATX

Clusells & Roca Enginyers es un despatx d’enginyeria especialitzat en el disseny de projectes d’obres i instal·lacions tècniques i de seguretat industrial en l’àmbit terciari, industrial i de l’administració pública.

La nostra missió és la realització de projectes incorporant les millors propostes tècniques pels nostres clients, essent una projecció d’ells mateixos en tant que es dissenya amb criteris de funcionalitat, eficiència energètica, sostenibilitat, seguretat i control i rigor econòmic.

El nostre equip format per enginyers especialistes en diferents àmbits ens permet oferir una resposta total a les necessitats dels clients, adaptant-nos sempre a les seves necessitats.

Instal·lacions i industria

Els nostres tècnics són especialistes en el camp de les instal·lacions tècniques de seguretat industrial, amb dilatada experiència i formació en aquest camp així com un alt nivell de professionalitat i polivalència que ens permet poder treballar de forma integral en els projectes tècnics. 

Energies renovables

C&R Enginyers disposa de professionals molt especialitzats i formats en aquest àmbit, sempre orientats a aconseguir les millors solucions tècniques des de un punt de vista d’estalvi i assoliment de la màxima eficiència energètica i la mínima petjada ecològica dels projectes dels nostres clients.

Seguretat i riscos

L’empresa disposa de tècnics en riscos laborals i especialistes en seguretat i riscos per tal de poder garantir als nostres clients que els treballs que es realitzin tinguin una total garantía de compliment normatiu i laboral.

Disseny i desenvolupament

En determinats àmbits i per l’experiència dels nostres tècnics es col·labora en el disseny i desenvolupament de productes i instal·lacions i assessorament tècnic, realitzant conjuntament equip amb els nostres clients per tal de participar en la fase de disseny òptim dels seus productes.